Kılduman İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak.

Misyon: Çocuklarımızın doğal bir ortamda, özgüveni gelişmiş, ne istediğini bilen, teknolojiyi, ve yabancı dili iyi kullanabilen, dürüst, sevecen ATATÜRK ilkelerine bağlı, sosyal insan olarak yetiştirilmesi amacı ile varlığını sürdürmektedir.

Başarılar: -

Saatler: 8.30 - 14.10
Isınma: Elektrikli soba ve kömür sobası
Yabancı Dil: ingilizce
Lojman: 1 - Lojmanımız kullanılabilir durumdadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - yok

WEB - https://kildumanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KILDUMAN MAH. KILDUMAN KÜME EVLERİ NO: 40 KIZILTEPE / MARDİN

Öğretim Şekli :normal öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kılduman Köyünde bulunmaktadır.Düz ovalık alanda kurulu bir köydür.Köy halkı sevecen ve öğretmene sahip çıkan insanlardan oluşuyor.

Adres - KILDUMAN MAH. KILDUMAN KÜME EVLERİ NO: 40 KIZILTEPE / MARDİN

Ulaşım Ulaşım konusunda sıkıntı yok.Ulaşım öğretmen servisleri ile sağlanmaktadır.Ortalama 15 dakikada okula ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kızıltepe´ye 8 km uzaklıktadır.Mardin´e ise 31 km mesafede yer almaktadır.